Η Noma εξερευνά τον γαστριμαργικό κόσμο των κατοικίδιων, από φρέσκα μαγειρευτά γεύματα έως συμπληρώματα διατροφής και λιχουδιές. Η Noma ενισχύει και ενθαρρύνει την αγάπη κάθε ιδιοκτήτη για το κατοικίδιό του με δυναμισμό και σιγουριά. Η Noma είναι ωδή στην Ανθρωπολογία των Ζώων.

Η Noma® ξεκίνησε ως Dog Bakery® με έδρα τα Πατήσια το Μάρτιο του 2018 από μια ομάδα νέων ανθρώπων, με ιδιαίτερη αγάπη για τα κατοικίδια ζώα, και δέσμευσή τους να βελτιώσουν τη ζωή κάθε σκύλου και γάτας μέσα από την καθημερινή τους διατροφή.

Σε μια σύγχρονη κουζίνα, αδειοδοτημένη από την κτηνιατρική υπηρεσία, με προδιαγραφές παραγωγής τροφίμων άριστης ποιότητας για ανθρώπους, παράγονται και συσκευάζονται καθημερινά τα ημερήσια γεύματα για τους σκύλους και τις γάτες σας.

Οι συνταγές δημιουργούνται συμβουλευόμενοι Αμερικανούς κτηνιάτρους με ειδίκευση στη διατροφολογία των ζώων, χρησιμοποιώντας παράλληλα εξειδικευμένες εφαρμογές που διασφαλίζουν ότι το τελικό προϊόν βρίσκεται εντός των διαθρεπτικών ορίων που ορίζει η FEDIAF. Για την περαιτέρω πιστοποίηση των θρεπτικών χαρακτηριστικών πραγματοποιούνται χημικοί έλεγχοι από εξειδικευμένο εργαστήριο.

Όλοι οι προμηθευτές της Noma® διαθέτουν πιστοποιητικά ISO που εξασφαλίζουν ότι όλες οι χρησιμοποιούμενες πρώτες ύλες είναι κατάλληλες για ανθρώπινη κατανάλωση.

Η Noma® αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, που παράγει και εμπορεύεται σε κλίμακα φρέσκες τροφές για κατοικίδια.

Τον Ιούλιο του 2020, η Yarrow Capital, ένα επενδυτικό σχήμα με έδρα το Λονδίνο και γραφεία Ελλάδα, απέκτησε πακέτο μετοχών της εταιρείας με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη της δομής και των προϊόντων της.

Το Μάιο του 2021 πραγματοποιήθηκε rebranding της εταιρείας με αλλαγή του ονόματος από Dog Bakery σε Noma® και μεταφορά του καταστήματος στο Χαλάνδρι.