Το MADPET Plaque Attack έχει σχεδιαστεί για την καθημερινή φροντίδα της στοματικής κοιλότητας, καταπολεμά Οδοντική πλάκα, Πέτρα & Κακοσμία της αναπνοής σκύλου & γάτας. Με την ειδική του σύνθεση βοηθά να διατηρούνται καθαρά και υγιή τα δόντια και τα ούλα, καθώς προσφέρει & ευχάριστη αναπνοή. Αποτελείται απο 100% φυσική άλγη και τα αποτελέσματα του γίνονται ορατά εντός 3-4 εβδομάδων. Δεν περιέχει πρόσθετα, χρωστικές ή συντηρητικά. Χωρίς ζάχαρη ή γλουτένη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω της παρουσίας Ιωδίου στα θαλάσσια άλγη, το προϊόν να μην καταναλώνεται από έγκυα ή ζώα με προβλήματα θυρεοειδή χωρίς την απαραίτητη καθοδήγηση από τον Κτηνίατρο.

Οδηγίες Χρήσης –> Το σκεύασμα περιλαμβάνει δοσομετρικό. i) Για κατοικίδια κάτω των 10 κιλών, συνίσταται δοσολογία ίση με 1/2 του δοσομετρικού με χορήγηση 8 μήνες, ii) για κατοικίδια από 10 μέχρι και 25 κιλά, συνίσταται δοσολογία ίση με 1 δοσομετρικό με χορήγηση 4 μήνες, iii) για κατοικίδια 26+, συνίσταται δοσολογία ίση 2 δοσομετρικά και χορήγηση 2 μήνες.

Νερό, Γλυκερίνη, Εκχύλισμα Ροδιού Punica Granatum, Γαλακτωματοποιητές, Μεθυλοκυτταρίνη, Υδρογονωμένο Καστορέλαιο, Κιτρικό Οξύ, Εκχύλισμα Βύνης, Σορβικό Οξύ, Προπιονικό Ασβέστιο
Μπορεί επίσης να σας αρέσουν